Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

Σκάκι - Προκήρυξη Αγώνων: Kappa-65


Ανοιχτό τουρνουά με ελβετικό σύστημα 7 γύρων, εθνική (ΕΣΟ) και διεθνή αξιολόγηση (FIDE)
(Οι διοργανωτές μπορούν να αλλάξουν σύστημα αγώνων κατά τον αριθμό συμμετοχών)

Κάθε Δευτέρα, στην αίθουσα μας, Λυκούργου 50, Καλλιθέα, 6-10 μ.μ.

Έναρξη Δευτέρα 11/01/2016, επόμενες αγωνιστικές Δε 18/01, Δε 25/01, Δε 01/02, Δε 08/02, Δε 15/02, και Δε 22/02. Τροποποιήσεις κ.λπ. διευκολύνσεις προγράμματος επιτρέπονται μόνο με απόφαση του διευθυντή αγώνων. Δεν επιτρέπονται αναβολές, αλλά επιτρέπονται αιτήματα εξαίρεσης.

Χρόνος σκέψης: Οι αγώνες γίνονται με ηλεκτρονικά χρονόμετρα (σύστημα 90'+30") για κάθε παίκτη για όλη την παρτίδα. Η παρτίδα κατακυρώνεται εις βάρος του παίκτη που δεν προσέλθει εντός μίας ώρας από την ώρα έναρξης του γύρου.

Δικαίωμα συμμετοχής: Έχουν μόνο σκακιστές με αθλητικό δελτίο, με έκτακτη συνδρομή ("παράβολο") συμμετοχής 20 ευρώ για ενήλικους παίκτες και 10 ευρώ για ανήλικους παίκτες. 2ο μέλος ίδιας οικογένειας 50% έκπτωση.
Ενδιαφερόμενοι χωρίς αθλητικό δελτίο μπορούν να εγγράφονται επιτόπου στο σύλλογό μας. Ως απόδειξη αποδοχής της παρούσας προκήρυξης, των αποφάσεων των διαιτητών και του διευθυντή των αγώνων, και των αποτελεσμάτων οι συμμετέχοντες υπογράφουν υποχρεωτικά ότι αποδέχονται την προκήρυξη στη φόρμα συμμετοχής. Υποχρεωτική πλήρης τακτοποίηση πριν από τον 1ο γύρο.

Βραβεία: Στους 3 πρώτους νικητές και ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών (τουλάχιστον το 60% των παραβόλων). Η κατανομή των επάθλων ανακοινώνεται μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής. Τα έπαθλα δεν μοιράζονται σε ισοβαθμίες! Οι ισοβαθμίες αίρονται σύμφωνα με τα κριτήρια. Έπαθλα δικαιούνται μόνον όσοι ολοκληρώνουν το τουρνουά.

Αίθουσα αγώνων: Λυκούργου 50 και Ιφιγενείας, Καλλιθέα 17676

Πληροφορίες και εγγραφές: στην αίθουσα αγώνων, στα τηλέφωνα: κα Στεφανίδη Μαριάννα 694-6046683, κα Ηλιάδου Μαρίνα, 690-8326147 καθώς και στο e-mail: kallitheakappa@.gmail.com. Παρακαλούνται οι παίκτες να στείλουν: Ονοματεπώνυμο, Σύλλογο, ΕΛΟ διεθνές & εθνικό, fide-id, αριθμός μητρώου ΕΣΟ, τηλέφωνο επικοινωνίας.

Πως θα πάτε:
Συγκοινωνία: Με τη γραμμή 1 του μετρό-ΗΣΑΠ (ο σύλλογος βρίσκεται μεταξύ των σταθμών «Καλλιθέα» και «Ταύρος»), οι γραμμές 1 και 5 του τρόλεϋ και η γραμμή λεωφορείου 040 (στάση "Καλλιθέα") και οι γραμμές λεωφορείων 218, 219 (στάση "Πλατεία Κύπρου"). Η γραμμή 040 (με κατεύθυνση Πειραιά) εξυπηρετεί επίσης γιά μετεπιβίβαση από τη στάση Συγγρού-Φιξ του μετρό, καθώς και από λεωφορεία που κινούνται στη λεωφ. Συγγρού (στάση Άγ. Σώστης). Πάρκινγκ ΙΧ έχει και στο σταθμό «Ταύρος» των ΗΣΑΠ.


Περισσότερα στο site: http://kallitheachess.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: