Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

Ενημέρωση σωματείων για την συμμετοχή στο «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»


Σχετικά με τη συμμετοχή αθλητριών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ στις 29, 30 και 31/01/2016, η Ελλάδα, σύμφωνα με τον κανονισμό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μπορεί να συμμετάσχει με 20 αθλήτριες.
Μετά από πρόταση του Ομοσπονδιακού προπονητή Σπάθης οι αθλήτριες Βασιλική ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ, Μαρίνα ΠΑΪΖΗ, Ζωή ΒΑΧΛΑ και Θεοδώρα ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ θα αποτελούν την Εθνική Ομάδα η οποία θα συμμετάσχει και στο ομαδικό.
Ο αριθμός των υπόλοιπων 16 αθλητριών θα συμπληρωθεί από τις αθλήτριες που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα ληφθεί υπόψη η Ελληνική βαθμολογία στην κατηγορία γυναικών.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η κάλυψη εξ ολοκλήρου των εξόδων συμμετοχής (παράβολο 25,00 € για την έκδοση κάρτας FIE για το έτος 2015-2016 εάν δεν έχουν ήδη και παράβολο συμμετοχής στους αγώνες 60,00 €) και επιπλέον να έχουν εξοπλισμό προδιαγραφών FIE.
Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται η Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016 (το μεσημέρι).


Από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: