Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

ΞΙΑΦΑΣΚΙΑ - Winter Fencing Elite Camp


Αν αγαπάς την ξιφασκία, θέλεις να βελτιώσεις το επίπεδο τεχνικής σου και τον τρόπο παιχνιδιού σου και πάνω απ' όλα θέλεις να περάσεις μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη ξιφασκία και διασκέδαση έλα στο Winter Fencing Elite Camp! To μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το αποφασίσεις και να προετοιμαστείς για μια μοναδική εμπειρία!

To Camp πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη, σε ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και προστασίας. Οι υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων στις οποίες έχουν καθημερινή πρόσβαση τα παιδιά (Γήπεδο Ποδοσφαίρου, Στίβος, Κλειστή Πισίνα, Γήπεδα Μπάσκετ, Τένις, Βόλεϊ, Κλειστό Γυμναστήριο) δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για την διεξαγωγή του Camp. Η διαμονή των παιδιών γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια με όλες τις απαραίτητες ανέσεις.


Πρόγραμμα Camp
7.30 Ξύπνημα των παιδιών
8.00 Πρωινό στο εστιατόριο
9.15 Έναρξη Πρωινής Προπόνησης (1 η προπόνηση)
11.15 Λήξη Πρωινής Προπόνησης
11.30 Πισίνα / Δημιουργική απασχόληση /θεωρητικά μαθήματα Τακτικής /Δεκατιανό
13.30 Μεσημεριανό Γεύμα
14.00 Μεσημεριανή Ανάπαυση
16.00 Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες με ειδικευμένο προσωπικό
17.00 Έναρξη Απογευματινής Προπόνησης (2η προπόνηση)
19.00 Λήξη Απογευματινής Προπόνησης
19.15 Πισίνα / Δημιουργική απασχόληση / Απογευματινό
21.00 Βραδινό Γεύμα
21.30 Δημιουργική απασχόληση / Προβολή ταινίας 23.00 Ύπνος

Τεχνικό Πρόγραμμα
Το επιμορφωτικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις στο Camp θα σε βοηθήσει να εκφράσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου στην τεχνική σου. Το πλήρες προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μεμονωμένες ασκήσεις ειδικά για την ηλικία σου και συμφωνά με το επίπεδο και τις
ανάγκες σου.

Πρόγραμμα Τακτικής
Το Πρόγραμμα Τακτικής στοχεύει να βελτιώσει τις δεξιότητες σου με παιχνίδια και συνασκήσεις που προορίζονται να παρέχουν μια βαθύτερη κατανόηση κάθε ρόλου και θέσης.Οι πεπειραμένοι προπονητές Fencing Summer Camp αναλύουν τις προηγμένες πρακτικές- στρατηγικές και τις τεχνικές διαφόρων τύπων παιχνιδιών.

Προσωπικά μαθήματα
Στο Camp θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις επίσης ένα πρόσθετο πρόγραμμα με ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις που στοχεύουν να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις ειδικές δεξιότητες σου ανάλογα με τις ανάγκες σου σε αυτόν τον πολύ δύσκολο και σύνθετο ρόλο που έχει ο ξιφομάχος. Το πρόγραμμα σου συμπληρώνεται και εμπλουτίζεται από προσωπικά μαθήματα κατόπιν επιλογής με συμπληρωματική χρέωση.

Η ομάδα μας
Η συμβίωση με τα παιδιά απαιτεί 24 ώρες την ημέρα ένα πολύ προσεγμένο μίγμα αθλητισμού και κοινωνικών δεξιοτήτων. To Camp επιλέγει τους κατάλληλους συνεργάτες προπονητές και εκπαιδεύει πεπειραμένους επαγγελματίες στον τομέα αναψυχής για όλες τις άλλες δραστηριότητες που δεν συσχετίζονται με την ξιφασκία. Επιπλέον, το ιατρικό προσωπικό μας θα είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα για τις ανάγκες του camp και την εξυπηρέτηση των παιδιών.

Η συμμετοχή περιλαμβάνει
Πλήρη γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, ενδιάμεσα μικρά γεύματα, όλα σχεδιασμένα από επιστημονικό συνεργάτη - Αθλητικό διατροφολόγο.
Ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για την φιλοξενία και διανυκτέρευση των συμμετεχόντων στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα.
Εποπτεία και φύλαξη από ειδικευμένο προσωπικό. •Ασφαλιστική κάλυψη και ιατρική υποστήριξη.
Πλήρες προπονητικό πρόγραμμα.
Ειδικό προσωπικό για τη διασκέδαση και τη δημιουργική απασχόληση των αθλητών.
Δίπλωμα συμμετοχής

Άφιξη αθλητών
Η άφιξη των αθλητών θα γίνει το Σαββατο 2 Ιανουαρίου και ωρα 08:30 και η αποχώρηση την Τρίτη 5 Ιανουαρίου και ωρα 22:30. Όπου υπάρξει χρονική δέσμευση λόγω χρονοδιαγράμματος δρομολογίου πτήσης , τραίνου ή λεωφορείου για την προσέλευση ή την αποχώρηση των παιδιών θα λειτουργήσει, κατόπιν συνεννόησης, διευρυμένο πρόγραμμα.

Τι πρέπει να έχει το παιδί μαζί του;
Βαλίτσα ή Σάκο που θα περιλαμβάνει:
Ένα ζευγάρι σεντόνια
Μαξιλάρι - μαξιλαροθήκη - πάπλωμα
Πετσέτα μπάνιου
Πετσέτα προσώπου
Πετσέτα ποδιών
Πιτζάμες ή νυχτικό
Αθλητικό εξοπλισμό ξιφασκίας (ηλεκτρικό - συμβατικό)
Πολλά εσώρουχα - κάλτσες - μπλουζάκια - σορτσάκια - φόρμες
Αντιανεμικό - μπουφάν
Αθλητικά παπούτσια (ξιφασκίας και περιπάτου)
Σαγιονάρες
Μαγιό, σκουφάκι, γυαλάκια πισίνας
Είδη ατομικής καθαριότητας (Σαπούνι, σαμπουάν, σφουγγάρι, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα)
Χτένα ή βούρτσα
Φακό
Σάκο για τα άπλυτα

Προαιρετικά:
Μπάλες
Μουσικά όργανα
Επιτραπέζια παιχνίδια
Βιβλία

Τα παιδιά δε χρειάζεται να έχουν μαζί τους πράγματα αξίας όπως κοσμήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικά παιχνίδια. Η κατασκήνωση δεν ευθύνεται για την απώλεια αντικειμένων. Όλα τα παραπάνω αντικείμενα θα πρέπει να έχουν ετικέτα με το ονοματεπώνυμο του αθλητή. Επίσης δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους τρόφιμα που μπορεί να αλλοιωθούν .

Δηλώσεις

Στο Email arkteiaclub@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: