Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Την Τρίτη θέση ο Αλέξανδρος Πολιακόβ στους αγώνες “ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ 2015”


Και με την κατάκτηση την 3η θέση που κατάλαβε ο αθλητής μας Αλέξανδρος Πολιακόβ έκλεισε το Σαββατοκύριακο με ένα επιπλέον μετάλλιο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δυο Αοράκια, η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου (Γ.Ε.Η.) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας, την Περιφέρεια Κρήτης και το τμήμα αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία γι’ άλλη μια φορά τους αγώνες με την επωνυμία “ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ 2015” .

Οι αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν, προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα στον κόσμο που παραβρέθηκε. Οι συμμετοχές έφθασαν τις εκατόν τριάντα από τους παρακάτω συλλόγους: Γ.Ε.Η. ΟΜΙΛΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ , A.E.K., ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΑΡΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΘΗΣΕΑΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ “ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ 2015” στην Σπάθη Ανδρών
1ος.Γιακουμάτος Μάριος –Γ.Ε.Η.
2ος.Σύριος Γιάννης- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και
3οι.Πολιάκοβ Αλέξανδρος ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ  και Χρυσοφάκης Μάρκος-Γ.Ε.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια: