Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Ξιφασκία - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ "ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ 2015"


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ "ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ 2015"
 Η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου, με την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας,
και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, διοργανώνει στο Ηράκλειο Κρήτης ατομικούς αγώνες ξιφασκίας με όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη.

ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
α. Τόπος διεξαγωγής των αγώνων "ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ" ορίζεται το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου “Δυο Αοράκια” στο Ηράκλειο Κρήτης.
β. Χρόνος  διεξαγωγής ορίζεται η Σάββατο 31 Οκτωβρίου  2015 και ώρα  14:00.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ
1.    Σπάθη Ανδρών (13 χρ. και άνω)
2.    Σπάθη Γυναικών (13 χρ. και άνω)
3.    Ξίφος μονομαχίας Εφήβων (14-17 χρ.)
4.    Ξίφος μονομαχίας   Ανδρών (18 χρ. και άνω)
5.    Ξίφος μονομαχίας Γυναικών (13χρ.και άνω)
6.    Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών (13χρ.και άνω)


ΔΙΚΑΙΩΜΑ -ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
α. Στους αγώνες μπορούν συμμετέχουν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες, κάτοχοι έγκυρου δελτίου της ΕΟΞ ή άλλης ομοσπονδίας(αν πρόκειται για αθλητές εξωτερικού)γεννηθέντες σύμφωνα με τις ηλικιακές κατηγορίες.
β. Οι αθλητές/τριες αγωνίζονται με δική τους ευθύνη. Σε περίπτωση ατυχήματος οι διοργανωτές των αγώνων δεν φέρουν καμία ευθύνη. Η Γ.Ε.Η κατά τη διάρκεια των αγώνων έχει εξασφαλίσει τη ιατρική κάλυψη των συμμετεχόντων στον χώρο διεξαγωγής.

ΥΛΙΚΟ – ΣΤΟΛΗ
Οι αθλητές πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με όλα τα ατομικά τους είδη σύμφωνα με τον Διεθνή Κανονισμό. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί για το επιστήθιο (800 Ν) που είναι υποχρεωτικό.

 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
 Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα εφαρμόζεται ο επίσημος Διεθνής Κανονισμός της F.I.E., οι κανονισμοί προκήρυξης αγώνων Ε.Ο.Ξ και η παρούσα προκήρυξη.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Η δήλωση συμμετοχής κάθε συλλόγου  μπορεί να γίνει με  e-mail στο gimnastikienosiirakliou@gmail.com   το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 στις 15:00

ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
·        Η Γ.Ε.Η. εξασφάλισε ειδική έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της ΑΝΕΚ  για τη μετακίνηση αθλητών και συνοδών από Πειραιά προς Ηράκλειο στις 30-10-2015  με επιστροφή στις 1-11-2015.
·        Ο κάθε αθλητής/τρια  επιβαρύνεται με κόστος συμμετοχής 10,00 ευρώ το οποίο θα καταβάλλεται με τη δήλωση συμμετοχής του πριν την έναρξη των αγώνων.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Σε συνεργασία με την ΠΑΣΥΠΚΟ ορίζονται εκπρόσωπος και διαιτητές αναγνωρισμένοι οι οποίοι φέρουν ενιαία ενδυμασία.
  
ΕΠΑΘΛΑ
 Στην 1η  θέση απονέμεται Κύπελλο–Μετάλλιο–Δίπλωμα,στις 2η–3η  θέσεις Μετάλλιο – Δίπλωμα.
Στην 1η θέση της κατηγορίας Σπάθης Ανδρών, Σπάθης Γυναικών, Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών, Ξίφους Μονομαχίας Γυναικών, απονέμεται έπαθλο , που αφορά πακέτο διαμονής, all inclusive, σε ξενοδοχεία της Κρήτης 3-5 αστέρων.
Στην 1η θέση της κατηγορίας Ξίφους Ασκήσεως Γυναικών και Ξίφους Μονομαχίας Εφήβων  απονέμεται δωροεπιταγή 30 ευρώ, για αγορά ειδών Ξιφασκίας.

Τα παραπάνω έπαθλα είναι προσφορά των χορηγών των αγώνων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
    
14:00
Ξίφος μονομαχίας  Εφήβων (14-17 χρ.)

15:00

Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών (13χρ.και άνω)
16:00
Ξίφος μονομαχίας   Ανδρών
(18 χρ. και άνω)

16:30

Σπάθη  Γυναικών
(13 χρ. και άνω)

18:00
Ξίφος μονομαχίας Γυναικών
(18 χρ. και άνω)
Σπάθη Ανδρών
(13 χρ. και άνω)


Σε περίπτωση  αλλαγής του προγράμματος θα γίνει ενημέρωση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: