Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» – Τμήμα Ξιφασκίας – Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την νέα αθλητική περίοδο


Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την νέα αθλητική περίοδο 2015 – 2016.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ
Κάθε αθλητής, αθλήτρια θα πρέπει καταβάλει προς την Ε.Ο.Ξ. το ποσό των δέκα ευρώ (10,00 €) ως παράβολο για συμμετοχή σε αγώνες σε ατομικό επίπεδο ενώ για τους  Αγώνες Ανάπτυξης Παμπαίδων – Παγκορασίδων το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00 €).

Κανένας αθλητής ή ομάδα ΔΕΝ θα μπορεί να συμμετάσχει σε αγώνα εάν θα έχει καταβληθεί πριν το παράβολο συμμετοχής.
Ιδιαίτερη προσοχή στους αθλητές, αθλήτριες που δηλώνονται ότι θα συμμετάσχουν στους αγώνες, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του παραβόλου για τους μη συμμετέχοντες από την Ε.Ο.Ξ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα σωματεία πρέπει να στέλνουν τη δήλωση συμμετοχής των αθλητών τους, δύο ημέρες πριν από την έναρξη των αγώνων. Για παράδειγμα, αν οι αγώνες αρχίζουν το Σάββατο η δήλωση συμμετοχής πρέπει να φθάσει στα γραφεία της Ε.Ο.Ξ. το αργότερο μέχρι την Πέμπτη. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, το σωματείο θα αποκλείεται των αγώνων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
α) Κατηγορία Παμπαίδων - Παγκορασίδων.
Στην κατηγορία αυτή ανήκουν αθλητές, αθλήτριες που έχουν γεννηθεί από 1.1.2003 έως 31.12.2008 των ημερομηνιών αυτών συμπεριλαμβανομένων.
β) Κατηγορία Εφήβων - Νεανίδων.
Στην κατηγορία αυτή ανήκουν αθλητές, αθλήτριες που έχουν γεννηθεί από 1.1.1999 έως 31.12.2002 των ημερομηνιών αυτών συμπεριλαμβανομένων.
γ) Κατηγορία Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών
Στην κατηγορία αυτή ανήκουν αθλητές, αθλήτριες που έχουν γεννηθεί από 1.1.1996 έως 31.12.1998 των ημερομηνιών αυτών συμπεριλαμβανομένων.
δ) Κατηγορία Ανδρών - Γυναικών
Στην κατηγορία αυτή ανήκουν αθλητές, αθλήτριες που έχουν γεννηθεί από το 1995 και πριν.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
α) Οι ΔΕΚΑΕΞΙ πρώτοι - πρώτες της τελικής κατάταξης του Πανελληνίου
Πρωταθλήματος κατηγορίας Παμπαίδων - Παγκορασίδων έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Εφήβων - Νεανίδων στα αντίστοιχα όπλα.
β) Οι ΔΕΚΑΕΞΙ πρώτοι - πρώτες της τελικής κατάταξης του Πανελληνίου
Πρωταθλήματος κατηγορίας Εφήβων - Νεανίδων έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών στα αντίστοιχα όπλα.
γ) Οι ΔΕΚΑΕΞΙ πρώτοι - πρώτες της τελικής κατάταξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κατηγορίας Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Ανδρών - Γυναικών στα αντίστοιχα όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: