Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Ξιφασκία – Αποτελέσματα – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Παμπαίδων – Παγκορασίδων 2015» στην Σπάθη


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Παμπαίδων – Παγκορασίδων 2015» στην Σπάθη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 σε ατομικό επίπεδο όσο και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 σε ομαδικό επίπεδο.

Σε ατομικό επίπεδο η Τριανταφύλλη Ελίνα κατέβαλε την 1η Θέση και το χρυσό μετάλλιο ενώ ο Πρεδάρης Χαράλαμπος την 3η Θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στο ομαδικό τα κορίτσια μας με τις Τριανταφύλλη Ελευθερία – Ηλιάνα, την Καρακώστα Ίριδα – Φωτεινή, την Σωτηροπούλου Φαίδρα και την Πανονίδου Ζωή κατάλαβαν την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Ενώ τα αγόρια στο ομαδικό με τους Πρεδάρη Χαράλαμπο, τον  Κρούσκο Σπύρο, τον Πρεδάρη  Βασίλη και τον  Χατζόπουλο Μάρκελο κατάλαβαν την 3η Θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά μας αθλητές και αθλήτριές μας στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας Γιάννη Νοταρά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια: