Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – Αγώνες ανάπτυξης Παμπαίδων - Παγκορασίδων 2014


Η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας πραγματοποιεί στο Ο.Α.Κ.Α. (στην αίθουσα Ξιφασκίας) τους αγώνες ανάπτυξης Παμπαίδων - Παγκορασίδων 2014 στην Σπάθη το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 σε ατομικό επίπεδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 1/11/2014
09:30 Σπάθη Παμπαίδων Κατηγορία α’ (ηλικίας 8-10)
09:30 Σπάθη Παμπαίδων Κατηγορία β’ (ηλικίας 11-13)
14:00 Σπάθη Παγκορασίδων Κατηγορία α’ (ηλικίας 8-10)
14:00 Σπάθη Παγκορασίδων Κατηγορία β’ (ηλικίας 11-13)

Ο Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων θα συμμετέχει με τους παρακάτω 23 αθλητές / αθλήτριες:

Αθλητές:
Βαρελάς Μιχάλης, Γκέκας Θοδωρής, Γκιουλές Γιώργος, Καλουτάς Φίλιππος, Κατσαρδής Χρίστος, Κρούσκος Σπύρος, Πρεδάρης Χαράλαμπος, Πρεδάρης Βασίλης, Ταζεδάκης Ανδρέας και ο Χατζόπουλος Μάρκελος.

Αθλήτριες:
Manguso Noemie, Καρακώστα Ίρις – Φωτεινή, Χρηστέα Άρτεμις, Παλάσκα Αγνή, Τριανταφύλλη Ελευθερία Ηλιάνα, Φιλιπποπούλου Θεοδώρα, Δημητρακοπούλου Δήμητρα, Δημητρακοπούλου Παναγιώτα, Καλουτά Μαρία Χρυσάνθη, Γιαννακούρα Παυλίνα, Βαμβακούρη Μαρία – Ελισσάβετ και η Σωτηροπούλου Φαίδρα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες πρέπει να είναι 1 ώρα ποιο νωρίς στο στάδιο.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά τόσο της ομάδας μας όσο και στους άλλους αθλητές / αθλήτριες μιας και για μερικά παιδιά θα είναι η πρώτη τους φορά που θα συμμετέχουν σε αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: