Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Όμιλος Ξιφασκίας Γλυφάδας - Καλοκαιρινό CAMP εγκαταστάσεις Αγίου Κοσμά Ελληνικό


Εκ μέρους του Ομίλου Ξιφασκίας Γλυφάδας θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο καλοκαιρινό camp που διοργανώνεται στο ωραιότερο  Αθλητικό Κέντρο των Νοτίων Προαστίων στις εγκαταστάσεις  του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό όπου και πραγματοποιούνται οι προπονήσεις του συλλόγου μας.

Η Α περίοδος του camp θα διεξαχθεί 18-28 Ιουνίου και ώρες 8:00-14:00
Β περίοδος του camp θα διεξαχθεί 2-12 Ιουλίου και ώρες 8:00-14:00

Το camp απευθύνεται σε παιδιά 7-14 ετών .

Κατά τη διάρκεια του camp τα παιδιά εκτός από την ξιφασκία   θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες και συγκεκριμένα τένις, τοξοβολία ,κολύμπι, πινγκ-πονγκ-μπάσκετ  καθώς και ποδόσφαιρο 5χ5 .

Για το λόγο αυτό θα χρησιμοποιηθούν το κλειστό γυμναστήριο της ξιφασκίας με 3 μεταλλικές  πίστες και 2 διαδρόμους (5 μηχανήματα) , τα γήπεδα τένις, μπάσκετ και ποδοσφαίρου 5χ5 ,το ανοικτό γήπεδο του στίβου, καθώς και το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Κατά τη διάρκεια του camp και τη ώρα του διαλλείματος θα παρέχεται κολατσιό στα παιδιά στο κυλικείο του Αγίου Κοσμά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του camp σε περίπτωση ανάγκης  θα υπάρχει προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β για πρώτες βοήθειες.  

Όσοι επιθυμούν μεταφορά από και προς  στο αθλητικό κέντρο (από κεντρικά σημεία της Αθήνας)  καθώς και φύλαξη των παιδιών ως  τις 16:00 παρακαλούμε να μας το δηλώσουν.

Οι αθλητές ξιφασκίας θα μπορούν να συμμετέχουν και στις βραδινές προπονήσεις του συλλόγου μας 19:00-22:00 καθημερινά Δευτέρα-Πέμπτη.

Όσοι προπονητές επιθυμούν να  συμμετέχουν στα μαθήματα ξιφασκίας με τους αθλητές τους να επικοινωνήσουν με την  κ.ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ –ΕΓΓΡΑΦΕΣ κ.ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  6936609595
Με αθλητικούς χαιρετισμούς  ΟΜΙΛΟΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: