Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων (Τμήμα Ξιφασκίας)

Και κάπως έτσι κλείσαμε μια επιτυχημένη χρονιά που γελάσαμε, κλάψαμε, χαρήκαμε, πεισματώσαμε, παλέψαμε, χάσαμε, κερδίσαμε ΑΛΛΑ πάνω από όλα δυναμώσαμε σαν ομάδα ΟΛΟΙ μαζί ΓΙΑΤΙ πάνω από όλα προσπαθήσαμε να δώσουμε στους αθλητές – αθλήτριες μας ότι ποιο ωραίο υπάρχει στον αθλητισμό ……..  το αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών μας που χάρη στην μεγάλη τους βοήθεια και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον σύλλογο καταφέραμε τόσα πολλά πράγματα σε μία χρονιά.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αλυσίδα καταστημάτων «ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ» (Bakery- Patisserie) την εταιρία «ΒΑΡΣΟΣ» (Catering – Ζαχαροπλαστείο) και την εταιρία «PIZZA FUN»

 

Για να γνωρίζετε:


Λάβαμε μέρος:
α. Σε 17 αγώνες στο εσωτερικό (Ελλάδα).
β. Σε 3 αγώνες στο εξωτερικό (Ουγγαρία, Βουλγαρία & Αυστρία).
γ. Σε 1 αγώνα Παγκοσμίου επιπέδου στην Ελλάδα (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ).

Στους Περιθεριακούς Αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων (Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013) ο Μαρτίνος Δημήτρης κατάλαβε την 2η θέση ενώ οι Ταζεδάκης Ανδρέας και Πρεδάρης Βασίλης κατάλαβαν την 3η θέση – ενώ τα κορίτσια (ηλικίας 8-10 χρονών) η Τριανταφύλλη Ελίνα κατάλαβε την 1η θέση και η Μαρισάνθη Καλουτά την 3η θεση και η Κλέλια Καλουτά την 1η θέση (ηλικίας 11-13 χρονών).

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων (Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014) η Κλέλια Καλουτά κατάλαβε την 2η θέση και η Σοφία Τατράδη την 3η θέση.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων (Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014) σε ομαδικό επίπεδο οι Καρακώστας Άρης, Πρεδάρης Χαράλαμπος, Κουτσαβλής Βαγγέλης και ο Χατζόπουλος Νικόλας κατάλαβαν την 3η θέση – ενώ τα κορίτσια με τις Σοφία Τατράδη, Κλέλια Καλουτά, Μαρισάνθη Καλουτά και την Τριανταφύλλη Ελίνα κατάλαβαν την 1η θέση και το κύπελλο.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Εφήβων – Νεανίδων» 2014 (Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014) ο Ιάσωνας Κοντοχρήστος κατάλαβε την 3η θέση.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών» ο (Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014) ο Αλέξανδρος Πολιάκοβ κατάλαβε την 2η θέση.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών» ο (Σάββατο 8 Μαρτίου 2014) σε ομαδικό επίπεδο οι Χατζόπουλος Νώντας, Τσάκωνας Βασίλης, Ιάσωνας Κοντοχρήστος και ο Αλέξανδρος Πολιάκοβ κατάλαβαν την 1η θέση και το κύπελλο.

Στους Περιθεριακούς Αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων (Σάββατο 29 Μαρτίου 2014) ο Μαρτίνος Δημήτρης κατάλαβε την 1η θέση ενώ ο Πρεδάρης Βασίλης κατάλαβε την 2η θέση – ενώ τα κορίτσια (ηλικίας 8-10 χρονών) η Τριανταφύλλη Ελίνα κατάλαβε την 1η θέση και η Μαρισάνθη Καλουτά την 3η θεση και η Κλέλια Καλουτά την 1η θέση και η Σοφία Τετράδη την 2η θέση (ηλικίας 11-13 χρονών).

1. Πολλά μετάλλια και διακρίσεις πήραμε επίσης σε φιλικούς αγώνες που διοργανώθηκαν από διάφορα σωματεία όπως Κωστέας Γείτωνας, Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος, Αρκτεία και φυσικά ΔΕΝ πρέπει να ξεχάσουμε και τους αγώνες που διοργανώσαμε ως σαν «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ που στέφτηκαν με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 
2. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους αθλητές της ακαδημία μας 
3. Αξίζει να σημειωθεί για το 2014 σε συμμετοχές αθλητών σε επίσημους αγώνες από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας  είμαστε η 8η ομάδα στο σύνολο 74 ομάδων. 
4. Ενώ για το 2014 καταλάβαμε την 9η θέση σε σύνολο 44 ομάδων στην Γενική Βαθμολογία των Σωματείων. Δεν υπάρχουν σχόλια: