Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Ξιφασκία - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών» 2014 στην Σπάθη (Αποτελέσματα)


Η καλή μέρα ξεκίνησε από την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του ασημένιου μεταλλίου από τον αθλητή μας Αλέξανδρο Πολιάκοβ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών» 2014 σε ατομικό επίπεδο στην Σπάθη που πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.
Την επόμενη μέρα, Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, ξεκινήσαμε από την 1η θέση στην γενική κατάταξη χάρη στις προσπάθειες ΟΛΩΝ των αθλητών.Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειες που κατέβαλαν αθλητές και προπονητής όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Καταφέραμε και πήραμε την 1η θέση και το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στο ομαδικό με τους αθλητές Πολιάκοβ Αλέξανδρο, Κοντοχρήστο Ιάσονα, Χατζόπουλο Νώντα και ο Τσάκωνα Βασίλη.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και στους αθλητές για την τεράστια επιτυχία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: