Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Αποτελέσματα - Περιφερειακοί Αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων 2014


Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. οι περιφερειακοί αγώνες Ξιφασκίας στο όπλο της Σπάθης παμπαίδων – παγκορασίδων.
Ο Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων κατάκτησε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια !!!!!!!!Στην α' κατηγορία ηλικίας 8-10 ετών στην Σπάθη Παμπαίδων ο Μαρτίνος Δημήτρης κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο ενώ ο Πρεδάρης Βασίλης την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.


Στην β' κατηγορία ηλικίας 11-13 ετών στην Σπάθη Παμπαίδων ο Χατζόπουλος Νικόλας κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.


Στην α' κατηγορία ηλικίας 8-10 ετών στην Σπάθη Παγκορασίδων η  Τριανταφύλλη Ελίνα  κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο ενώ η Καλουτά Μαρισάνθη την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.


Στην β' κατηγορία ηλικίας 11-13 ετών στην Σπάθη Παγκορασίδων η Καλουτά Κλέλια κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο ενώ η Τετράδη Σοφία την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.


Για μερικούς αθλητές / αθλήτριες ήταν η πρώτη τους φορά που κατεβήκαν σε αγώνες, τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ καθώς και σε όλα τα παιδιά του συλλόγου μας !!!!!


Σας ευχαριστούμε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: