Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

Ξιφασκία - Περιφερειακοί Αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων 2014


Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 πραγματοποιούνται στο Ο.Α.Κ.Α. οι περιφερειακοί αγώνες Ξιφασκίας στο όπλο της Σπάθης και του ξίφους Μονομαχίας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα για την Σπάθη έχει έως εξής:
09:30 Σπάθη Παμπαίδων α' κατ. 8-10 ετών.
09:30 Σπάθη Παμπαίδων β' κατ.11-13 ετών.
13:30 Σπάθη Παγκορασίδων α' κατ. 8-10 ετών.
13:30 Σπάθη Παγκορασίδων β' κατ. 11-13 ετών.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα για το Ξίφος Μονομαχίας έχει έως εξής:
09:30 Ξιφ. Μονομαχίας Παμπαίδων 10-13 ετών.
13:30 Ξιφ. Μονομαχίας Παγκορασίδων 10-13 ετών.

Όλοι οι αθλητές καλούνται να είναι μία (1) ώρα ποιο νωρίς στο Ο.Α.Κ.Α.

Από τον Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων στο όπλο της Σπάθης θα συμμετέχουν:

Δεκαέξι (15) αθλητές, Ο Γκιουλές Γιώργος, Χατζόπουλος Νικόλας, Χατζόπουλος Μαρκέλλος, Μαύρος Στυλιανός, Καλουτάς Φίλιππος, Καρακώστας Άρης, Μαρτίνος Δημήτρης, Κουτσαβλής Βαγγέλης, Κρούσκος Σπύρος, Πρεδάρης Χαράλαμπος, Πρεδάρης Βασίλης, Παπαηλιόπουλος Αλέξης, Ταζετάκης Ανδρέας, Βλάμης Θοδωρής και ο Γκέκας Θοδωρής.

και δεκατέσσερις (14) αθλήτριες, Η Καλουτά Κλέλια, Manguso Noemie, Ιωαννίδου Χριστίνα, Καλουτά Μαρισάνθη, Τετράδη Σοφία, Τριανταφύλλη Ελίνα, Δίντσιου Ιωάννα,  Βαμβακούρη  Μαρία – Ελισάβετ,  Πάνα Αθηνά – Μαρία,  Φιλιπποπούλου Θεοδώρα,  Γιαννακούρα Παυλίνα,  Καρακώστα Ίρις – Φωτεινή,  Πανοπούλου Ελένη και η Χρηστέα Άρτεμις.


Για μερικούς αθλητές / αθλήτριες θα είναι η πρώτη τους φορά που θα κατέβουν σε αγώνες, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία καλή δύναμη και προπάντων να το χαρούνε όσο μπορούνε γιατί ο αθλητισμός είναι χαρά, διασκέδαση και πάνω από όλα ευχαρίστηση !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: