Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Ξιφασκία – Αποτελέσματα – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Παμπαίδων – Παγκορασίδων 2014» στην Σπάθη


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Παμπαίδων – Παγκορασίδων 2014» στην Σπάθη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 σε ατομικό επίπεδο και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 τα ομαδικά τα κορίτσια του συλλόγου πρωταγωνίστησαν.


Σε ατομικό επίπεδο τα κορίτσια κατέβαλαν η Καλουτά Κλέλια την 2η Θέση και το ασημένιο μετάλλιο ενώ η Τετράδη Σοφία την 3η Θέση και το χάλκινο μετάλλιο.


Στα ομαδικά οι αθλητές μας Κουτσαβλής Ευάγγελος, Καρακώστας Άρης, Χατζόπουλος Νικόλαος και ο Πρεδάρης Χαράλαμπος κατάλαβαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο !!!!!!!!!!!!!!!!!


Ενώ τα κορίτσια στο ομαδικό κατάλαβαν την 1η Θέση το ΚΥΠΕΛΛΟ και το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο με τις Καλουτά Κλέλια, Τετράδη Σοφία, Τριανταφύλλη Ελίνα και την Καλουτά Μαρυσάνθη !!!!!!!!!!!!!!!!


Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά μας αθλητές και αθλήτριές μας στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας Γιάννη Νοταρά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Μάνος Ταζεδάκης είπε...

Καταπληκτική επίδοση!!!
Συγχαρητήρια σ' όλα τα παιδιά και σε Προπονητή και Έφορο για την "αθλητική φωλιά" που έχουν δημιουργήσει.
Εύχομαι και σ' επόμενες επιτυχίες.
Μ. Ταζ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ είπε...

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς !!!!