Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – Κύπελλο Μνήμης «Β. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ 2013»


Ο Πανελλήνιος Γ.Σ. προκηρύσσει αγώνες Ξιφασκίας με την ονομασία «Κύπελλο Μνήμης Β. Ηλιόπουλου 2013» στο αγώνισμα της σπάθης παμπαίδων - εφήβων.
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλοι οι αθλητές κάτοχοι έγκυρου δελτίου της Ε.Ο.Ξ. γεννημένοι από το έτος 1997 έως και το 2003.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την 15η Δεκεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ. (Ευελπίδων 2, Πεδίον Άρεως) ημέρα Κυριακή και με ώρα έναρξης 09:30.

Το τέλος συμμετοχής ορίζεται στα 6€/ανά συμμετέχοντα. Καταλυτική ημερομηνία δηλώσεων ορίζεται η Τετάρτη 11/12/2013 με fax στο 210-8215601 ή με email στο 1panell@otenet.gr

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της F.I.E.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν μέχρι μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.
Οι συμμετέχοντες αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ατομικό αθλητικό υλικό (ηλεκτρική βέστα, ηλεκτρική μάσκα, σπάθη κ.λ.π.)
Ο οργανωτής Σύλλογος δεν βαρύνεται με δαπάνες μετακίνησες-διαμονής των συμμετεχόντων αθλητών και δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος.
Οι νικητές θα τιμηθούν με έπαθλα-μετάλλια και διπλώματα.

Από τον Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων θα συμμετέχουν οι αθλητές:

Ιωάννης Γαβριελάτος, Κωνσταντίνος Καλουτάς, Ιάσονας Κοντοχρήστος, Ιωάννης Κρούσκος, Ιωάννης Μαύρος και ο Νώντας Χατζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: