Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας με αμαξίδιο


Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας με αμαξίδιο στις 7 Δεκεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο ΑΡΙΩΝ (αίθουσα Alexander) στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές των αθλητικών σωματείων ΑμεΑ - μελών της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, που έχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας και Υγείας.

Τα Όπλα καθώς και οι Κατηγορίες Ξιφασκίας που θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις συμμετοχές είναι τα εξής:

Ξίφος Ασκήσεως (Foil) Ανδρών & Γυναικών κατηγορίες: Α, Β, C
Ξίφος Μονομαχίας (Epee) Ανδρών & Γυναικών κατηγορίες: A, B, C
Σπάθη (Sabre) Ανδρών & Γυναικών κατηγορίες: A, B, C

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν με fax στο 210 68 49 978 είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση hellenic_sfpd@eaom-amea.gr & ioanna.padioti@eaom-amea.gr το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 13.00.
Κάθε αποστολή πρέπει να εκπροσωπείται από έναν Αρχηγό ή εκπρόσωπο, ο οποίος πρέπει να είναι γραπτά εξουσιοδοτημένος από το Δ.Σ. του συλλόγου.

Έντυπα που σας ενδιαφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: