Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010

5o Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Νέας Φιλαδέλφειας


Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και τη ΔημοτικήςΕπιτροπή Παιδείας Νέας Φιλαδέλφειας διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Νέας Φιλαδέλφειας.
Τα Σχολικά Σκακιστικά Πρωταθλήματα της Νέας Φιλαδέλφειας έχουν αναδειχθεί στη διάρκεια αυτών των χρόνων σε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο και μαζικό θεσμό. Έχουν δώσει την ευκαιρία σε σημαντικό αριθμό μαθητών και μαθητριών να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με το αγωνιστικό σκάκι, να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο σκάκι, που εκτός από πνευματικό άθλημα που συνδυάζει στοιχεία επιστήμης και τέχνης, παραμένει και ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι!
Το 5ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Νέας Φιλαδέλφειας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας (Νίκου Τρυπιά & Εφέσου) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων της Νέας Φιλαδέλφειας και όμορων δήμων.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον πρόεδρο του ΣΟΝΦ και επικεφαλή διαιτητή του πρωταθλήματος κ. Οδυσσέα Βαζελάκη (τηλ 6936877326) καθώς και στην διευθύντρια των αγώνων κ. Ντίνα Σερετάκη (τηλ 6972571596) ή στο e-mail του ΣΟΝΦ sonfilad@yahoo.gr
Οι μετέχοντες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν επί τόπου τη συμμετοχή τους τη μέρα των αγώνων στις 9 πμ
Νέα Φιλαδέλφεια, 9 Φεβρουαρίου 2010
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 - www.sonf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: