Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

Πενθεί το ελληνικό βόλεϊ δύο αθλητές του

Το θάνατο των Ιωσήφ Αμανατίδη και Γρηγόρη Κυλιτζίδη πενθεί το ελληνικό βόλεϊ. Οι δύο παίκτες έχασαν τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαινε και ο πασαδόρος της ΑΕΚ, Κώστας Στιβαχτής, ο οποίος νοσηλεύεται στο γενικό Κρατικό, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.
Το δυστύχημα έγινε στις 2 το πρωί στο Δέλτα Φαλήρου. Το όχημα στο οποίο βρίσκονταν οι τρεις βολεϊμπολίστες συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και στη συνέχεια προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα. Ο Ιωσήφ Αμανατίδης ήταν 24 χρονών και αγωνιζόταν στη Μεταμόρφωση, ενώ ο Κιλιτζίδης 22 ετών και έπαιζε στο Παγκράτι.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στης οικογένειες τους εκφράζει το ΔΣ του Α.Ο. Απόλλων Βριλησσίων και για ένα λόγο παραπάνω ότι ο αθλητής του βόλεϊ Ιωσήφ Αμανατίδη ήταν Βριλησσιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: