Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Τρίτη, 5 Μαΐου 2009

ΣΚΑΚΙ – ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2009

Την Τετάρτη 6 Μαΐου 2009 θα ξεκινήσουν στην Φλώρινα οι αγώνες του Βαλκανικού Ομαδικού Πρωταθλήματος παίδων – κορασίδων μέχρι 16 ετών. Στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος, εκτός της Ελλάδας, 3 ακόμα βαλκανικές χώρες, η Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο και η Τουρκία, με τετραμελείς ομάδες σε χωριστούς ομίλους για αγόρια και κορίτσια αντίστοιχα. Λόγω μη συμμετοχής τουρκικής ομάδας στα κορίτσια, θα συμμετάσχει και 2η ελληνική ομάδα με σκακίστριες από τοπικούς συλλόγους.
Παράλληλα, στις 8/5 θα διεξαχθεί όπεν νεανικό τουρνουά γρήγορου σκακιού με ομαδική βαθμολογία και έπαθλα.
Οι αγώνες διοργανώνονται με πρωτοβουλία της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας σε συνεργασία με την ΕΣΟ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πρέσπες».
Χορηγοί είναι το Υπουργείο Πολιτισμού, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Νομαρχία Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας και τα Λιγνιτορυχεία Αχλάδας.
Οι ελληνικές ομάδες:
Αγόρια
1. Αντώνης Παυλίδης (μέχρι 16 ετών)
2. Παντελής Τζουγανάκης (μέχρι 14)
3. Γιάννης Σταθόπουλος (μέχρι 12)
4. Αργύρης Παπαδόπουλος (μέχρι 10)
Κορίτσια
1. Κατερίνα Παυλίδου (μέχρι 16 ετών)
2. Ελένη Φράγκου (μέχρι 14)
3. Ελισάβετ Παπαθανασίου (μέχρι 12)
4. Αλεξία Μόσχου (μέχρι 10)

Προπονητές: Γ. Νικολαϊδης – Σ. Μαριάνοβιτς
Αρχηγός αποστολής: Μ.Καλοσκάμπης

Επίσημη ιστοσελίδα

ΠΗΓΗ: Ε.Σ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: