Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης 2009»

Η Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων προκηρύσσει και διοργανώνει ατομικούς αγώνες ξιφασκίας, στα Χανιά Κρήτης, με όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη.
1. ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΉΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
α. Τόπος διεξαγωγής των αγώνων ορίζεται το Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, Χανιά.,
β. Χρόνος διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 24 Μαΐου 2009 και ώρα 09:30.πμ.
2. ΟΠΛΟ & ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Ξίφος Μονομαχίας ανδρών 30 ετών και άνω
3. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
α.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα αθλητών της Ε.Ο.Ξ. ή αντιστοίχων Εθνικών Ομοσπονδιών.
β. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στον τόπο διεξαγωγής 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη του αγώνα και να προσκομίσουν στην Τεχνική Διεύθυνση των αγώνων έγκυρο δελτίο της Ε.Ο.Ξ. ή αντίστοιχης Εθνικής Ομοσπονδίας με πρόσφατη θεώρηση ιατρού.
γ. Οι αθλητές αγωνίζονται με δική τους ευθύνη. Σε περίπτωση ατυχήματος οι διοργανωτές των αγώνων δεν φέρουν καμία ευθύνη.
4. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα εφαρμόζεται ο επίσημος Διεθνής Κανονισμός της ΡΙΕ., ο κανονισμός αγώνων της Ε. Ο. Ξ. και η παρούσα προκήρυξη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα των ομίλων και στη συνέχεια με αγώνες ευθέως αποκλεισμού μέχρι τον τελικό.
5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι Δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν με Φαξ στο 2821092748 ή στο email leohatz@chania-cci.gr το αργότερο μέχρι της 13ης Μαΐου 2009. (ώρα 22:00).
6. ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΗ
Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων έχει εξασφαλίσει ειδική έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της ΑΝΕΚ για την μετακίνηση των εκτός Κρήτης Αθλητών που θα συμμετάσχουν στους Αγώνες από Πειραιά προς Χανιά και πίσω και την κάλυψη της διαμονής - διατροφής τους στα Χανιά για ένα βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: