Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαρτίου στο Ο.Α.Κ.Α. διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών στο Ξίφος Ασκήσεως καθώς και στη Σπάθη.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

ΑΤΟΜΙΚΟ
Σπάθη Ανδρών: 1ος ο Γιώργος Τσουρούτας της Αθ. Λέσχης, 2ος ο Βαγγέλη Σαρρή του ΠΓΣ και 3οι ο Ντουράκος της Αθ. Λέσχη και ο Σαρρής Ι. του ΠΓΣ.
Σπάθη Γυναικών: 1η η Βάσω Βουγιούκα του Αθηναϊκού, η Χριστίνας Αγγελακοπούλου των Εκπ. Κωστέα και 3ες η Κουτσοθανάση των Εκπ. Κωστέα και η Παΐζη της Αθ. Λέσχης.
Ξίφος ασκήσεως Ανδρών: 1ος ο Γιώργος Δημόπουλος του ΑΟΞ Αιγάλεω, 2ος ο Γιώργο Μπακατσιά του Αθηναϊκού και 3οι ο Κοντοχριστόπουλος του ΑΟΞ Αιγάλεω και ο Λέκκας του ΠΓΣ.
Ξίφος ασκήσεως Γυναικών: 1η η Άννα Μπουρδάκου της Αθ.Λέσχης, η Νικολέτα Καλλή του Οδυσσέας Χαλανδρίου και 3ες η Κοντοχριστοπούλου του ΑΟΞ Αιγάλεω και η Στάντσιου του ΑΣΑΟ.
ΟΜΑΔΙΚΟ
Σπάθη Ανδρών: 1ος
ο Πανελλήνιος, η Αθ. Λέσχη και τα Εκπ. Κωστέα Γείτονα.
Σπάθη Γυναικών: 1η η ΓΕ Φλώρινας, η Αθ. Λέσχη και τα Εκπ. Κωστέα Γείτονα.
Ξίφος ασκήσεως Ανδρών: 1ος ο Αθηναϊκός, 2ος ο ΑΟΞ Αιγάλεω και η ΟΞΙΦ.
Ξίφος ασκήσεως Γυναικών: 1ος ο ΑΟΞ Αιγάλεω, η ΑΣΑΟ και ο Πανελλήνιος ΓΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: