Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009

ΞΙΦΑΣΚΙΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ - Η ΜΑRFIN ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Μία σημαντική «κατάκτηση» έκανε η φετινή διοργάνωση του «Κυπέλλου Ακρόπολις» για το Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης Ανδρών, το οποίο φιλοξενούμε στην Αθήνα (ΟΑΚΑ, 31/1-1/2). Οι αγώνες θα έχουν για 1η φορά με στήριξη της MARFIN EGNATIA BANK.
Η ανταπόκριση της παραπάνω Τράπεζας στην προσπάθεια της ΕΟΞ για την καλύτερη δυνατή «εικόνα» των αγώνων έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία. Κι αυτό επειδή εκείνος που βρίσκεται πίσω από αυτή είναι ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών ΜARFIN κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, παλιός πρωταθλητής και βαλκανιονίκης ξιφασκίας και γενικά άνθρωπος με σημαντικό παρελθόν και απόλυτη αναγνωρισιμότητα στο χώρο, καθώς διετέλεσε και πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
Όπως φαίνεται, λοιπόν, οι παλιοί δεσμοί του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου λειτούργησαν τώρα καταλυτικά στη θετική θέση της MARFIN απέναντι στη διοργάνωση. Η ευτυχής αυτή κατάληξη που είχε η κίνηση της ΕΟΞ, ανοίγει μελλοντικά το δρόμο σε ενδεχόμενη στενότερη σχέση της επωνυμίας του «Κυπέλλου Ακρόπολις» με τη MARFIN EGNATIA BANK ή ακόμη και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων 2010, το οποίο, καταρχήν, έχει ανατεθεί στη χώρα μας.
Πηγή: Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: