Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Ιανουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α. πραγματοποιήθηκε το
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων περιλαμβάνοντας στην διοργάνωση το ξίφος ασκήσεως και το ξίφος μονομαχίας

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ
Έφηβοι: 1ος ο Koντοχριστόπουλος του ΑΟΞ Αιγάλεω, 2ος ο Καββαδίας του ΑΟΞ Αιγάλεω και 3οι ο Καλλιμάνης του ΟΞΙΦ και ο Νάκης του Αθηναϊκού.
Νεανίδες: η Πετροπούλου του ΠΓΣ, η Στάντσιου του ΑΣΑΟκαι 3ες η Ανδριώτη του Οδ. Χαλανδρίου και η Κοντοχριστοπούλου του ΑΟΞ.
ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ
Νέοι: 1ος ο Μητρούσιας του Οδ. Χαλανδρίου, 2ος ο Γουρλεμάκης του Κόρακας Ηρακλείου Κρήτης και 3οι ο Εμμανουήλ του ΟΣΑ και Κολέντζης της ΟΞΙΦ.
Νεανίδες: η Koκότη του Χολαργού, η Παϊδά του Α.Ο. Παραδείσου και 3ες η
Ταλίδου του ΟΞΙΦ και η Παπαδοπούλου της Μακ. Λέσχης.

Στα ομαδικά αγωνίσματα πρωταθλητές σύλλογοι ήταν:
Στο ξίφος ασκήσεως στους Εφήβους: 1ος ο ΑΟΞ Αιγάλεω με τους Νασούλας, Καββαδίας, Κοντοχριστόπουλος και Παναγιωτόπουλος, 2ος ΟΞΙΦ και 3ος ο Αθηναϊκός.
Στο ξίφος ασκήσεως στης Νεανίδες: 1ος ΑΟΞ Αιγάλεω με τις Κοντοχριστοπούλου, Ρενιέρη, Στεφανή και Μπουρνέλη, 2ος ΟΞΙΦ και 3ος ο Οδυσσέας Χαλανδρίου.
Στο ξίφος μονομαχίας στους Νέους: 1ος ο Οδυσσέας Χαλανδρίου με τους Ιωαννίδη, Μητρούσια και Αμπαστάδο, 2ος Πανελλήνιος και 3ος η ΟΞΙΦ.
Στο ξίφος μονομαχίας στις Νεανίδες: 1ος η ΟΞΙ Φλώρινας με τις Βέικου, Ταλίδου, Αθανασίου και Κοκκινίδου, 2ος Οδυσσέας Χαλ. και 3ος η Μακεδ. Λέσχη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: