Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΠΑΘΗΣ

Το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Ιανουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α. πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων με τους αγώνες της Σπάθης σε ατομικό καθώς και σε ομαδικό επίπεδο.
Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
ΑΤΟΜΙΚΟ: Νέοι: Την 1η θέση κατέλαβε ο Γιώργος Αθανασόπουλος των Εκπ. Κωστέα Γείτονα, την 2η θέση ο Κατσούλη των Εκπ. Κωστέα Γείτονα και 3οι ο Δρούκας του ΠΓΣ και ο Νταβόλις της Αθ. Λέσχης.
Νεανίδες: Την 1η θέση κατέλαβε η Xριστίνα Αγγελακοπούλου των Εκπ. Κωστέα Γείτονα, την 2η θέση η Δήμκου της ΓΕΦ και 3ες η Κουτσοθανάση των Εκπ. Κωστέα και η Χατζηγεωργίου του ΠΓΣ.
ΟΜΑΔΙΚΟ: Νέοι: Την 1η θέση κατέλαβε τα Εκπ. Κωστέα Γείτονα με τους Ηλιάκης, Αθανασόπουλος, Κατσούλης και Δρακόπουλος, την 2η θέση κατέλαβε η Αθ. Λέσχη και 3η θέση ο Πανελλήνιος.
Νεανίδες: Την 1η θέση κατέλαβε ο Πανελλήνιος Γ.Σ. με τις Κουτσίκου, Χατζηγεωργίου, Κουταλά και την Καρδαρά, την 2η θέση κατέλαβε η Αθ. Λέσχη και την 3η θέση ο ΓΕ Φλώρινας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: