Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ο.Α.Κ.Α.)

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιανουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α. πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Ομοσπονδίας Ανδρών και Γυναικών στο ξίφος μονομαχίας και στο ξίφος ασκήσεως.
Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
Ξίφος μονομαχίας Ανδρών: Πρώτος βγήκε ο Νίκος Πέρδικας του ΠΓΣ, δεύτερος ο Αλέξανδρος Κοντογιάννης της Αθ. Λέσχης και τρίτοι ο Βάγιας του ΟΛΑ και ο Αμπάλωφ του ΠΓΣ.
Ξίφος μονομαχίας Γυναικών: Πρώτη βγήκε η Βάσω Κουμπάνη του ΠΓΣ, δεύτερη η Γιάννα Χρήστου της Αθ. Λέσχη και τρίτες η Πέρδικα του ΠΓΣ και η Πασχαλίδου της Αθ. Λέσχης.
Ξίφος ασκήσεως Ανδρών : Πρώτος βγήκε ο Γιώργος Μπακατσιάς του Αθηναϊκόυ, δεύτερος ο Σάββα Καββαδία του ΑΟΞ Αιγάλεω και τρίτοι ο Δημόπουλος του ΑΟΞ Αιγάλεω και ο Σκούφος του ΑΟΞ Αιγάλεω.
Ξίφος ασκήσεως Γυναικών: Πρώτη βγήκε η Άννα Μπουρδάκου της Αθ. Λέσχης, δεύτερη η Στάντσιου του ΑΣΑΟ και τρίτες η Κονταρέλη του ΠΓΣ και η Κωστίδου του ΑΟΞ Αιγάλεω.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: