Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Δεκεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. πραγματοποιήθηκαν δύο Κύπελλα Ξιφασκίας.
Το Κύπελλο Χειμώνα με το οποίο ολοκληρώθηκε με το ξίφος μονομαχίας με τη συμμετοχή Αντρών και Γυναικών τις πρώτες τριάδες κατέλαβαν οι:
Στους Άντρες Πρώτος βγήκε ο Δημήτρης Πιτσάκης του ΓΕΗ, Δεύτερος ο Ντώνο της ΟΞΙΦ και Τρίτοι οι Κοντογιάννης της Αθ. Λέσχης και ο Πέρδικας του ΠΓΣ.
Στης Γυναίκες Πρώτη βγήκε η Γιάννα Χρήστου της Αθ. Λέσχης, Δεύτερη η Κωστάκη του ΟΛΑ και Τρίτες οι Αμπάλωφ του ΠΓΣ και η Πέρδικα του ΠΓΣ.
Το Κύπελλο Νέων (μέχρι 20 χρόνων) με το οποίο ολοκληρώθηκε με το ξίφος ασκήσεως με τη συμμετοχή Νέων και Νέες τις πρώτες τριάδες κατέλαβαν οι:
Στους Νέους Πρώτος βγήκε ο Αλέξανδρος Καυτανάκης του ΑΟΞ Αιγάλεω, Δεύτερος ο Σκούφος του ΑΟΞ Αιγάλεω και Τρίτοι οι Μπακατσιάς του Αθηναϊκού και ο Τεληπορανίδη του Μ. Αλέξ. Κορδελιού.
Στις Νέες Πρώτη βγήκε η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου του ΑΟΞ Αιγάλεω, Δεύτερη η Ανδριώτη του Οδυσ. Χαλανδρίου και Τρίτες η Κωστίδου του ΑΟΞ Αιγάλεω και η Στάντσιου του ΑΣΑΟ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: