Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2008

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Δεκεμβρίου 2008 στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Χειμώνα με πρωταγωνίστρια την Αιμιλία Ανδριώτη του Οδ. Χαλανδρίου επικρατώντας της πρωταθλήτριας και κυπελλούχου Ελλάδος Χρυσούλα Κονταρέλη του ΠΓΣ κατακτώντας έτσι την Δεύτερη θέση ενώ Τρίτες βγήκανε η Πετροπούλου του ΠΓΣ και η Κωστίδου Σ. του ΑΟΞ Αιγάλεω.
Στα άλλα όπλα τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
> Στη σπάθη Ανδρών που διεξήχθη με την επωνυμία «12ο Κύπελλο Αθηναϊκής Λέσχης» Πρώτος βγήκε ο Γιώργος Τσουρούτας της Αθ. Λέσχης, Δεύτερος ο Αθανασόπουλο των Εκπ. Κωστέα Γείτονα και Τρίτοι ο Κουρούπης της Αθ. Λέσχης και ο Μιχαηλίδης της ΑΕΚ.
> Στη σπάθη Γυναικών Πρώτη βγήκε η Βάσω Βουγιούκα του Αθηναϊκού, Δεύτερη η Αγγελακοπούλου των Εκπ. Κωστέα Γείτωνα και Τρίτες η Κουτσοθανάση των Εκπ. Κωστέα Γείτονα και η Χριστοπούλου της Αθ. Λέσχης.
> Στο ξίφος ασκήσεως Ανδρών Πρώτος βγήκε ο Γιώργος Δημόπουλος του ΑΟΞ Αιγάλεω, Δεύτερος ο Καββαδία του ΑΟΞ Αιγάλεωκαι Τρίτοι ο Μπακατσιάς του Αθηναϊκού και ο Σκούφος του ΑΟΞ Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: