Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Στο Κύπελλο Εφήβων - Νεανίδων ξιφασκίας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Νοεμβρίου 2008 στο ΟΑΚΑ έλαβαν μέρος 219 αθλητές ή αθλήτριες.
Στην τελευταία αυτή εθνική διοργάνωση του 2008 για τη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία αναδείχτηκαν:
Στο ξίφος ασκήσεως, ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος του ΑΟΞ Αιγάλεω και η Ελισάβετ Στάντσιου του ΑΣΑΟ.
Στη σπάθη, ο Γιώργος Αθανασόπουλος των Εκπ. Κωστέα και η Σταυρούλα Δήμκου του ΓΕ Φλώρινας.
Στο ξίφος μονομαχίας, ο Γιώργος Στέφος του ΠΓΣ και η Μαρίνα Παπαδοπούλου της Μακεδ. Λέσχη.
Ενώ η τελική φάση και η κατάταξη της διοργάνωσης είχε ως εξής:
Aγόρια:
Στο ξίφος ασκήσεως: Πρώτος ο Κοντοχριστόπουλος, Δεύτερος ο Καββαδίας του ΑΟΞ Αιγάλεω και Τρίτοι οι Ηλιάδης του ΟΞΙΦ και ο Τεληπορανίδης του Μ. Αλέξ. Κορδελιού.
Στη Σπάθη: Πρώτος ο Αθανασόπουλος, Δεύτερος ο Νταβόλι της Αθ. Λέσχη και Τρίτοι οι Κουρουμπής του ΠΓΣ και ο Μπούκας της Αθ. Λέσχη.
Στο ξίφος μονομαχίας: Πρώτος ο Στέφος , Δεύτερος ο Δούδος της ΟΞΙΦ (και Τρίτοι οι Μητρούσιας του Οδυς. Χαλανδρίου και ο Σαραντής του Πειραιάς.
Κορίτσια:
ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ: Πρώτη η Στάντσιου, Δεύτερη η Πετροπούλου του ΠΓΣ και Τρίτες η Ανδριώτη του Οδυσ. Χαλανδρίου και η Κοντοχριστοπούλου του ΑΟΞ Αιγάλεω.
ΣΠΑΘΗ: Πρώτη η Δήμκου, Δεύτερη η Χατζηγεωργίου του ΠΓΣ και Τρίτες η Μπέκα των Εκπ. Κωστέα και Σακελλαρίου της Αθ. Λέσχη.
ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ: Πρώτη η Παπαδοπούλου, Δεύτερη η Κοκκινίδου του ΟΞΙΦ και Τρίτες η Νίκα του Πειραιάς και Ταλίδου της ΟΞΙΦ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: