Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2008

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Από το 1995 στην Θεσσαλονίκη διοργανώνεται το Κύπελλο Μακεδονικού Αγώνα, έτσι και φέτος με την βοήθεια της Μακεδονική Λέσχη και με την αιγίδα της ΕΟΞ οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο οπλασκητήριο Σφαγείων και γνώρισε εξαιρετική επιτυχία.
Νικητές αναδείχτηκαν:
Στους Άνδρες: Πρώτος βγήκε ο Γιάννης Λιανός του ΠΓΣ και μαθητής ΣΣΑΣ, Δεύτερος ο Χρήστος Φέλιας του Π. Μελά Φλώρινας και Τρίτοι οι Ατζάρης του Π. Μελάς Φλ. και ο Δούδος της ΟΞΙΦ.
Στις Γυναίκες: Πρώτη βγήκε η Φανή Βαρβέρη του ΟΞΙΦ, Δεύτερη η Ελένη Ξυλά του Π. Μελά Φλ. και Τρίτες οι Παπαδοπούλου της Μακ. Λέσχη και η Ταλίδου της ΟΞΙΦ.
Στους Παίδες: Πρώτος βγήκε ο Νίκος Τσόκας της ΟΞΙΦ, Δεύτερος ο Νίκος Σταυρίδης της ΟΞΙΦ και Τρίτοι οι Κούσης του Π. Μελά Φλ. και ο Αφορόζης της ΟΞΙΦ.
Στις Κορασίδες: Πρώτη βγήκε η Γεωργία Αθανασίου της ΟΞΙΦ, Δεύτερη η Σταυρούλα Κοκκινίδου της ΟΞΙΦ και Τρίτες οι Σίμου της Μακ. Λέσχη και η Παλικρούση της ΟΞΙΦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: