Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2008

ΞΙΦΑΣΚΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στο Πανελλήνιο Παιδικό Πρωτάθλημα Ξιφασκίας που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 08 & 09 Νοεμβρίου 2008 οι συμμετοχές των αθλητών που αφορούσε το ξίφος ασκήσεως έφτασαν τις 149.
Πρωταθλητές Ελλάδος αναδείχτηκαν:
Στα αγόρια Πρώτος ο Γιώργος Μπουρουλίδης του Μ. Αλέξ. Κορδελιού, Δεύτερος ο Δημήτρης Δούδου της ΟΞΙΦ και Τρίτοι οι Βασίλης Βασιλάκος του Αθηναϊκού και ο Γιώργος Αποστολίδης του Οδυσ. Χαλανδρίου.
Στα κορίτσια Πρώτη η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου του ΑΟΞ Αιγάλεω, Δεύτερη η Κωνσταντίνα Στεφανή του ΑΟΞ Αιγάλεω και Τρίτες οι Ελένη Καλαϊτζίδου του Ομ. Πρωταθλητών Θεσσαλονίκης και η Νεφέλη Μπαρλαούρα του ΑΣΑΟ.
Στο ομαδικό αγοριών Πρώτος ο Οδυσσέας Χαλανδρίου με τους Μέκρος, Αποστολίδης, Καπράλος και Λεμονής, Δεύτερος ο ΟΞΙ Φλώρινας και Τρίτος ο Αθηναϊκός.
Στο ομαδικό κοριτσιών Πρώτος ο ΑΟΞ Αιγάλεω με τις Σουλίου, Στεφανή, Κοντοχριστοπούλου και Πλιώτα, Δεύτερος ο ΛΟ Αιγάλεω και Τρίτη ο Όμιλος Πρωταθλητών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: