Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2008

ΣΚΑΚΙ – 58ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ

Από σήμερα 30 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 11:00 ξεκινά ο 1ο γύρος του 58ο Ατομικού Πρωταθλήματος Ανδρών το οποίο διεξάγεται στη Ρόδο (Ξενοδοχείο Mediterranean) και θα διαρκέσει έως τις 10 Δεκεμβρίου 2008. Το σύστημα αγώνων είναι κυκλικό "πουλ" απλών συναντήσεων και συμμετέχουν οι ακόλουθοι 11 σκακιστές (με βάση τον αριθμό κλήρωσης): 1. Μαστροβασίλης Θάνος, 2. Καπνίσης Σπύρος, 3. Παπαϊωάννου Γιάννης, 4. Φίλιππας Σεμπάστιαν, 5. Γαβριλάκης Νίκος, 6. Δαρμαράκης Μιχάλης, 7. Παπαδόπουλος Γιάννης, 8. Δαγκάκης Παναγιώτης, 9. Κοτρωνιάς Βασίλης, 10. Μπανίκας Χριστόδουλος, 11. Νικολαΐδης Γιάννης.
Το πρωτάθλημα συνδιοργανώνουν ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης», με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Ρόδου και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, και η ΕΣΟ.
Επίσημη ιστοσελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: