Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγωνιστική δράση είναι το ερχόμενο (18-19/10) για την ξιφασκία. Με το ενδιαφέρον του να μοιράζεται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Πιο συγκεκριμένα:
Στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ ολοκληρώνεται αύριο (Σάββατο, 18/10) το Κύπελλο Ελλάδος με το ξίφος μονομαχίας (Άνδρες 9.30 το πρωί και Γυναίκες 1.30 το μεσημέρι), στο οποίο προβλέπονται συνολικά περισσότερες από 100 συμμετοχές.
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους μονομαχίας Νέων στο Ποντ ντε Σορ/Πορτογαλία αγωνίζονται οι (πρωταθλητές Ελλάδος) Σωτήρας και Γεωργιάδου.
Στους διεθνείς αγώνες σπάθης Εφήβων/Νεανίδων στο Γκόντολο/Ουγγαρία μετέχουμε με οκτώ αθλητές/τριες (Αθανασόπουλος, Μπούκας, Δρούκας, Κουρούπης και Αγγελακοπούλου, Χατζηγεωργίου, Κοντοθανάση, Σακελλαρίου).
Στους διεθνείς αγώνες ξίφους ασκήσεως Εφήβων/Νεανίδων στο Σαμορίν/Αυστρία παίρνουμε μέρος με τους Καββαδία, Νασιούλα, Ηλιάδη, Γιαννέλο και τις Κοντοχριστοπούλου, Πετροπούλου, Στάντσιου.
ΠΗΓΗ: http://www.fencing.org.gr/

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: