Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2008

ΞΙΦΑΣΚΙΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο 1ο μέρος του Κυπέλλου Ελλάδος στην ξιφασκία που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Οκτωβρίου, αναδείχθηκαν οι εξής νικητές:
  • Στο ξίφος ασκήσεως Ανδρώ: 1ος ο Γιώργος Δημόπουλονας του ΑΟΞ Αιγάλεου 2ος ο Σάββας Καββαδίας του ΑΟΞ Αιγάλεου και 3ους τους Αλέξης Καφτανάκης και Γιώργος Παυλίδης και οι δύο του ΑΟΞ Αιγάλεου.
  • Στο ξίφος ασκήσεως Γυναικών: Την 1η θέση πήρε η Χρυσούλα Κονταρέλη του ΠΓΣ, την 2η θέση η Σοφία Κωστίδου του ΑΟΞ Αιγάλεου και 3ες την Ελισάβετ Στάντσιου του ΑΣΑΟ και τη Σοφία Πετροπούλου του ΠΓΣ.
  • Στη σπάθη Ανδρών: Την 1η θέση πήρε ο Γιώργος Τσουρούτας της Αθ. Λέσχης , την 2η θέση ο Γιώργο Αθανασόπουλο και 3οι ο Αιμίλιος Κακλαμάνος της Αθ. Λέσχη και ο Πάρης Τυπάλδος της Αθ. Λέσχης.
  • Στη σπάθη Γυναικών: Την 1η θέση πήρε η Βάσω Βουγιούκα του Αθηναϊκού, την 2η θέση η Ελένη Παυλίδου του ΓΕΦ και την 3ες η Ευαγγελία Μαμμή του ΠΓΣ και η Γεωργία Χριστοπούλου της Αθ. Λέσχης.

Το Κύπελλο Ελλάδος ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σάββατο (18/10) με τους αγώνες στο ξίφος μονομαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: