Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2008

ΞΙΦΑΣΚΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα νεανικά σπαθιά συνεχίζουν να μονοπωλούν την αγωνιστική δράση στην ξιφασκία στο ξεκίνημα της νέας περιόδου. Κι αυτή την εβδομάδα δηλαδή οι πρωταγωνιστές σε δύο διοργανώσεις μέσα κι έξω είναι παιδιά (Έφηβοι/Νεάνιδες) στα οποία η ΕΟΞ στηρίζει πολλές ελπίδες, στο πλαίσιο στο πλαίσιο μιας καινούργιας προοπτικής που πασχίζει να εξασφαλίσει στο άθλημα. Συγκεκριμένα:
Στο ΟΑΚΑ διεξάγεται σήμερα (Σάββατο) το «Κύπελλο Πανελληνίου» στη σπάθη (9:30 το πρωί αγόρια και 1:30 το μεσημέρι κορίτσια). Οι αγώνες μετράνε στην εθνική κατάταξη, όπου στη βαθμολογία προηγούνται, αντίστοιχα, ο Γιώργος Αθανασιάδης/Εκπ.Κωστέα-Γείτονα και η Χριστίνα Αγγελακοπούλου/Εκπ. Κωστέα - Γείτονα.
Παράλληλα έχουμε πολυάριθμη εκπροσώπηση στο διεθνές τουρνουά της Βουδαπέστης. Στο ξίφος ασκήσεως αγωνίζονται Κοντοχριστόπουλος, Νάκης, Καββαδίας, Πετροπούλου, Κοντοχριστοπούλου, Στάντσιου,, Γιαννέλος και στο ξίφος μονομαχίας Στέφος, Αμπαστάδο, Κολέντζης, Κοκότη, Κουτσούκου, Ταλίδου, Μολυβίδης, Καρακόλης, Παπαδοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: