Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Μην ξεχάσουμε:


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ
Α.Χ. 2 X 70μ. Γ’ KATHΓOΡIAΣ,
A/Γ - 2X70μ Ε/Ν ανεξαρτήτως κατηγορίας,
2X60μ. ΠΑΙΔΩΝ / ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΣΤΗΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑ - 13 & 14/9/2003


Η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδίας Τοξοβολίας προκηρύσσει Αγώνα Τοξοβολίας ανοιχτού χώρου Γ' κατηγορίας 2 Χ 70μ. Ανδρών - Γυναικών, 2Χ70μ. Εφήβων -Νεανίδων ανεξαρτήτως κατηγορίας και 2Χ60μ. Παίδων - Κορασίδων, το Σάββατο 13 & την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008, στο γήπεδο της Δεκέλειας. Το ωρολόγιο πρόγραμμα καθώς και οι επιτροπές του αγώνα θα αποσταλεί μετά τη λήξη τον δηλώσεων συμμετοχής.
Γενικές Διατάξεις:
1. Ο αγώνας θα είναι ατομικός σης κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών - Εφήβων -Νεανίδων - Παίδων - Κορασίδων, ολυμπιακού και συνθέτου τάξου.
2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι τοξότες-τριες της Ε.Φ.Ο.Τ. οι οποίοι ανήκουν στη Γ’ κατηγορία και στις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων - Παίδων -Κορασίδων, έχουν καταθέσει το θεωρημένο Δελτίο Υγείας & έχουν τακτοποιήσει της οικονομικές τους εκκρεμότητες για το έτος 2008.
3. Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται εγγράφως στην__ Ε.Φ.Ο.Τ. ταχυδρομικώς, με FΑΧ ή e-mail μέχρι τη Τρίτη 09/09/2008 και ώρα 14:00 (Επισυνάπτεται φόρμα συμμετοχής).
ΜΕΤΑ ΤΗΝ 14" ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.
4.
Βαθμολογία: Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είναι βαθμολογούμενος.
5. Βραβεύσεις: Ειδικά για τις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων θα γίνουν ξεχωριστές βραβεύσεις γι αυτούς που ανήκουν ΄στην Α'- Β' κατηγορία και ξεχωριστές στους Έφήβους – Νεανίδες που ανήκουν στη Γ' κατηγορία.
6. Τοξότες-τριες που παρακωλύουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μετά από απόφαση κριτή, θα αποβάλλονται του αγώνα.
7. Ενστάσεις υποβάλλονται στη γραμματεία ταυ αγώνα με παράβολο 15 ευρώ μόνο από τους εκπροσώπους των σωματείων κα μόνο γραπτώς.
8. Σε περίπτωση μη συμμετοχής αθλητών οι οποίοι είχαν δηλωθεί, μόνο δύο (2) συμμετοχές είναι δικαιολογημένες. Εάν δεν προσέλθουν στον αγώνα περισσότεροι των 2 αθλητών, τότε το σωματείο μετά τη λήξη ίου αγώνα, θα δηλώσει στην Ε.Φ.Ο.Τ. τους αδικαιολογήτως απόντες οι οποίοι δεν θα γίνουν δεκτοί στον επόμενο αγώνα της Ομοσπονδίας.
9. Κάθε διαφορά επιλύεται από την Αγωνόδικο Επιτροπή, η οποία έχει επίσης αρμοδιότητα να καλύπτει πριν από την έναρξη Του αγώνα, τυχόν κενά το οποίο θα υπάρξουν σε οποιοδήποτε επιτροπή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: