Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΚΑΚΙ - ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2008

Ολοκληρώθηκαν τα Πανευρωπαϊκά Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα, τα οποία φέτος διεξήχθησαν στο Herceg Novi του Μαυροβουνίου από τις 14 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2008, με ελβετικό σύστημα 9 γύρων στις κατηγορίες 10, 12, 14, 16 και 18 ετών σε ξεχωριστούς ομίλους για αγόρια και κορίτσια.
Τη χώρα μας εκπροσώπησαν συνολικά 27 νεαροί σκακιστές και σκακίστριες. Αρχηγός αποστολής ήταν το μέλος του ΔΣ της ΕΣΟ κ. Βασίλης Ανδρώνης και συνοδοί – προπονητές οι Σλ. Μαριάνοβιτς και Βασ. Τσαρουχάς.
Η εμφάνιση της ελληνικής αποστολής ήταν αρκετά ικανοποιητική, καθώς σε πολύ καλές θέσεις στην τελική γενική κατάταξη (από 10 έως 13) κατάφεραν να τερματίσουν οι Παυλίδης Αναστάσιος, Παυλίδης Αντώνης, Παυλίδου Κατερίνα, Μανελίδου Μαρία, Τζουγανάκης Παντελεήμων και Παπαθανασίου Αγγελική.

ΠΗΓΗ:

http://www.chessfed.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: