Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Βριλησσίων, ύστερα από απόφαση που ελήφθη κατά την συνεδρίαση της 12ης Μαΐου 2008 σύμφωνα με τα άρθρα 11 και 24 του καταστατικού και λόγω συμπλήρωσης τριετίας από τις προηγούμενες εκλογές και λήξη της θητείας του Δ. .Σ, ορίζει Τακτική Γενική Συνέλευση στις 22 Ιουνίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ στην αίθουσα Νεολαίας του Δήμου Βριλησσίων ( Ολύμπου 20 & Φλωρίνης) με θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Έλεγχος απαρτίας Γενικής Συνέλευσης- Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
- Διοικητικός Απολογισμός
- Οικονομικός Απολογισμός -Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής -Έγκριση Διοικητικού και
Οικονομικού Απολογισμού. Απαλλαγή των μελών του Δ..Σ.
- Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια εκλογών.
Κάθε μέλος που δικαιούται και επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα εκλογής για τα όργανα του Αθλητικού Σωματείου , πρέπει να υποβάλλει στο Δ..Σ έγγραφη αίτηση τουλάχιστον 6 ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση.
Απαρτία υπάρχει με την παρουσία του 50% +1 των ταμειακώς εντάξει μελών. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιουνίου 2008 στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος
Αντωνία Δημητρακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: