Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Σάββατο, 14 Ιουνίου 2008

ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Αθήνα 06/06/2008
Αρ. Πρωτ. 992
Προς όλα τα Σωματεία - μέλη της Ε. Ο. Ξ.
Κύριε Πρόεδρε,
Σας πληροφορούμε ότι το Δ. Σ. της Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση του στις 5 Ιουνίου 2008 απεφάσισε τα ακόλουθα:
• Την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του Κυπέλλου Νέων Ανδρών - Γυναικών, από 14 και 15 Ιουνίου στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2008, λόγω της συνέχισης των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Το Κύπελλο Εφήβων - Νεανίδων θα διεξαχθεί κανονικά. Οι αγώνες του Κυπέλλου Νέων Ανδρών - Γυναικών δεν είναι δυνατόν να διοργανωθούν μέσα στον Ιούλιο, λόγω της διοργάνωσης του Προ-ολυμπιακού τουρνουά Μπάσκετ στο κλειστό του Ο. Α. Κ. Α.
• Τη διοργάνωση προπονητικού κάμπινγκ για αθλητές και των τριών όπλων των σωματείων της Αττικής, στις εγκαταστάσεις του Ο. Α. Κ. Α. από 23 έως 27 Ιουνίου 2008, γεννημένους από το 1993 έως και το 1995. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές από 16:30 έως 18:00 και θα περιλαμβάνουν Φυσική κατάσταση, συνασκήσεις και αγωνιστικές προσαρμογές. Υπεύθυνοι θα είναι οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές, ενώ οι αθλητές θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τους προπονητές τους.
Σας επισυνάπτουμε το αναλυτικό πρόγραμμα όπως θα ισχύσει από Ιούνιο έως και Δεκέμβριο 2008.
Παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου σας.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Εμμανουήλ ΚΑΤΣΙΑΔΑΚΗΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ο Δημήτριος ΚΟΝΤΟΣ
Σχετικό pdf:

Δεν υπάρχουν σχόλια: